5e editie Omega Pharma Run een groot succes

29 oktober 2014 door Lieve Pattyn - Marketing Director in Work hard, play hard

Afgelopen weekend werd hier in het centrum van Nazareth al voor de vijfde keer de Omega Pharma Run georganiseerd en wederom met groot succes. Dit evenement startte als een sportieve uitdaging voor onze CEO Marc Coucke die een halve marathon wilde lopen. In vijf jaar tijd groeide het uit tot een van de grootste loophappenings van Vlaanderen met verschillende loopnummers  voor volwassenen (5 km, 10 km en halve marathon) én kinderen (600 m en 1,5 km) waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat.

De jubileumeditie van dit jaar bracht een record aantal deelnemers aan de start: liefst 3012 inschrijvingen werden geregistreerd! Een ferme stijging ten opzichte van vorig jaar toen er 2354 lopers inschreven. Hierdoor kon 9000 euro worden overgemaakt aan de goede doelen van dit jaar: Home Thaleia, Kat zoekt Thuis en Dier onder Dak.

Even leek het erop dat de Run met een wel heel valse noot zou beginnen. Marc Coucke, die zelf niet meer meeloopt om zich zo te kunnen uitleven als live commentator, hield het geweer voor het startschot te dicht bij zijn gezicht waardoor hij bij het overhalen van de trekker wat buskruit in het aangezicht kreeg. Met bebloed gezicht werd hij naar de EHBO-post geleid alwaar snel duidelijk werd dat de schade reuze meeviel. Zo zag hij dus hoe de grote winnaar van de dag op de halve marathon, Lahlal El Hassane, al na 1:07:15u over de finish kwam. Alle andere uitslagen en foto’s vinden jullie terug op de website: www.omegapharma-run.be


  


« Terug naar overzicht
 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED