Hobby in de kijker; collega Johan is mobiele seingever

  18 april 2016 door Sophie Vandepitte - stagiaire HR in Work hard, play hard, Omega Pharma maakt je beter

  Mijn eerste taak als seingever was een triatlon in Brugge zo’n 10 jaar geleden, het was dan nog niet met de moto maar dat beviel me zodanig dat ik de smaak te pakken had. Dit was de start van tot waar ik nu gekomen ben.

  Lees meer

  HR team of the year: Omega Pharma Belgium is genomineerd!

  18 februari 2016 door HR Team (of the YEAR 2016) in Work hard, play hard, Omega Pharma maakt je beter

  Het HR team van Omega Pharma België werd genomineerd om deel te nemen aan de wedstrijd van HR Team of the year 2016. Met een klein hartje zijn we twee weken geleden richting Brussel getrokken om ons HR verhaal te vertellen.

  Lees meer

  OMEGA AROUND THE WORLD WEDSTRIJD!

  9 september 2015 door Tine Van Gaelen in Work hard, play hard

  De vakantie is gedaan en zo komt er meteen ook een einde aan onze Omega Around The World zomereditie.

  Ook deze maand kregen we een pak foto’s op onze twitter en facebook accounts toegestuurd. Enkelen ervan kunnen jullie bewonderen in dit korte compilatie filmpje: http://bit.ly/1KWpdnG

  Lees meer

  Klaar voor de Ronde Van Vlaanderen?

  6 maart 2015 door International Marketing Manager Sports Nutrition - Dominik De Vreese in Work hard, play hard

  Wie herinnert er zich nog de Ronde Van Vlaanderen in 2012? Toen werd deze foto hét beeld van de ronde en stond Tom Boonen op het hoogste schavotje. Merkwaardig genoeg had deze kleine kapoen het cijfer 18 in de hand. Nee, niet het rugnummer van Tom Boonen, wel een teamnummer van Omega Pharma. Drie jaar geleden was er immers een wedstrijdje tussen de collega’s om zoveel mogelijk in beeld te komen. Het team dat hier het meest in slaagde, mocht meerijden met een VIP busje bij een volgende wielerwedstrijd.

  Lees meer

  5e editie Omega Pharma Run een groot succes

  29 oktober 2014 door Lieve Pattyn - Marketing Director in Work hard, play hard

  Afgelopen weekend werd hier in het centrum van Nazareth al voor de vijfde keer de Omega Pharma Run georganiseerd en wederom met groot succes. Dit evenement startte als een sportieve uitdaging voor onze CEO Marc Coucke die een halve marathon wilde lopen. In vijf jaar tijd groeide het uit tot een van de grootste loophappenings van Vlaanderen met verschillende loopnummers  voor volwassenen (5 km, 10 km en halve marathon) én kinderen (600 m en 1,5 km) waarvan de opbrengst integraal naar het goede doel gaat.

  Lees meer

  Geniet dubbel van je vakantie met onze OmegaAroundTheWorld wedstrijd!

  30 juni 2014 door Lieve Pattyn - Marketing Director in Work hard, play hard

  Ik ga op vakantie en ik neem mee… een Omega Pharma product! Als je op vakantie een foto maakt van je favoriete Omega Pharma product in een leuk decor en je stuurt deze door op twitter (@OmegaPharma_BE) met de hastag #OmegaAroundTheWorld, dan maak je kans op een leuke prijs. 

  Lees meer

  Filter op type


   
  © Perrigo - 2018
  Website by DEBUGGED