Enthousiaste reacties na de eerste Beauty@Home avonden

22 september 2014 door Lieve Pattyn - Marketing Director in Dé partner van apothekers

Afgelopen week gingen we van start met de eerste Beauty@Home avonden, deze waren meteen een schot in de roos. Niet enkel bij de gastvrouw en de gasten, die een toffe avond met vriendinnen achter de rug hebben, maar ook van ons team CEOs (Consulenten Esthetiek bij Omega Pharma) en de apothekers krijgen we hele enthousiaste feedback. Hieronder de reactie van één van de apothekers:

"Gisteren was ik gast op één van de Beauty@Home avonden. Dit was een aangename avond onder vriendinnen waar de beauty producten van Omega Pharma voorgesteld werden en uitvoerig getest konden worden. We hebben hier een nieuw publiek mee bereikt die nu ervaren heeft dat de producten uit de apotheek niet per definitie duur zijn. Er werd bijvoorbeeld veel Bodysol gekocht, bij een volgend bezoek aan de apotheek zullen deze mensen sneller geneigd zijn om hun dermocosmetica in de apotheek in plaats van de supermarkt te kopen.
Voor T. Leclerc was het feit dat de dames gemaquilleerd werden en/of producten bij zichzelf konden uittesten en feedback vragen van de vriendinnen, een leuke ervaring wat ook resulteerde in overtuigde nieuwe T. Leclerc klanten.
Ik hoop dat er nog Beauty@Home avonden volgen in mijn buurt!”
Isabelle Vandewalle
Apotheek Vandewalle
Sint-Pietersaalststraat 13
9000 Gent

Ook geïnteresseerd in Beauty@Homewww.omegabeautyathome.be

 

 


  


« Terug naar overzicht
 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED