Jürgen Desmidt is de winnaar van onze reis naar Brazilië ter waarde van 15 000€!

3 juli 2016 door Marlies Depourcq - Marketing Medewerker in Omega Pharma maakt je beter

Lees zijn verhaal:

“Samen met mijn beste vriend waren we op terugweg van de luchthaven, we hadden net een geweldige reis achter de rug in Brazilië. Op de terugweg passeerden we nog langs onze apotheek en zagen we de wedstrijd van Etixx, Bodysol en bibi. We grapten dat het hilarisch zou zijn als we deze wedstrijd zouden winnen en opnieuw zouden kunnen vertrekken naar Brazilië. We kochten de deelnemende producten en laadden ons kasticket op via jullie website. Één maand later staan we hier met een reischeque van 15 000 € en vertrekken we binnenkort echt opnieuw terug naar Brazilië. Zaa-alig!”

Van 7 augustus tot 14 augustus zal Jürgen samen met zijn beste vriend opnieuw vertrekken naar Brazilië! Zijn droomreis naar Rio De Janeiro omvat:

  • Heen- en terugreis voor 2 personen vanuit Brussel inclusief transfer van en naar de luchthaven in Rio.
  • Verblijf in het 4 sterren hotel Golden Tulip Regente van 8 augustus tot 13 augustus gelegen aan het strand van Copacabana
  • Competitietickets
  • 2 toegangstickets voor de Team Belgium Party in Casa Belgium

We wensen Jürgen en Ivan héél veel plezier in Rio! :)

Naast de grote prijs van 15 000€ werden ook nog enkele leuke Limited Edition Samsonite reiskoffers weggegeven. De Samsonite Cosmolite™ reiskoffer is dankzij de revolutionaire Curv®-technologie, de lichtste en stevigste koffer die je kan vinden! Met deze Rio Edition ben je alvast klaar om je vakantie in stijl aan te vatten.
 


  


« Terug naar overzicht
 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED