Klaar voor de Ronde Van Vlaanderen?

6 maart 2015 door International Marketing Manager Sports Nutrition - Dominik De Vreese in Work hard, play hard

Wie herinnert er zich nog de Ronde Van Vlaanderen in 2012? Toen werd deze foto hét beeld van de ronde en stond Tom Boonen op het hoogste schavotje. Merkwaardig genoeg had deze kleine kapoen het cijfer 18 in de hand. Nee, niet het rugnummer van Tom Boonen, wel een teamnummer van Omega Pharma. Drie jaar geleden was er immers een wedstrijdje tussen de collega’s om zoveel mogelijk in beeld te komen. Het team dat hier het meest in slaagde, mocht meerijden met een VIP busje bij een volgende wielerwedstrijd.

Dit jaar herhalen we dit initiatief, maar niet alleen met onze eigen werknemers. Iedereen maakt kans om de hoofdprijs in de wacht te slepen. De opdracht is simpel, namelijk hoe zotter hoe liever promo voeren voor Etixx tijdens de belangrijkste wielerwedstrijd in België.

De spelregels:

  1. Ga samen met je gezin, collega’s of enkele vrienden naar de RVV op zondag 5 april.
  2. Maak een originele teamselfie aan de start, op het parcours of aan de aankomst waarbij je uitgebreid supportert voor Etixx en dit op een ludieke manier laat zien. Dit kan aan de hand van paraplu’s, t-shirts, vlaggen, … maar het belangrijkste item dat aanwezig moet zijn is het officiële Etixx logo.(download hier)
  3. Tweet jouw teamselfie naar @EtixxBENELUX of upload deze via facebook.com/etixxsports met de hashtags #EtixxChallenge #RVV2015 Vergeet jullie teamleden zeker niet te taggen.
  4. De 2 origineelste teamselfies kunnen mee met een vipbusje tijdens één van de volgende wielerwedstrijden met plaats voor 7 personen.
  5. Winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 7 april.

Slaagt jouw team er bovendien in om de live uitzending te halen en kunnen jullie bewijzen dat jullie in beeld geweest zijn met het Etixx logo, dan ontvangt elke deelnemer van jouw team (max. 4 pers.) een Etixx voorjaarspakket. Stuur het ultieme bewijs via een foto van je tv-scherm door via onze Facebook of Twitterpagina.

Veel succes met de wedstrijd en alvast tot zondag 5 april!


  


« Terug naar overzicht
 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED