Natuurlijk gezond

Natuurlijk Gezond


Onze levensstijl vergt alsmaar meer energie. Stress, vermoeidheid… De drukte van alle dag gebruikt vaak al onze reserves op. Praat met uw arts en vraag of één van deze producten u kan helpen gezonder door het leven te gaan. Ze zijn effectief met een uitstekende tolerantie.

Voel je je gestrest? Oververmoeid? Opgebrand en uitgeblust? Zie je het eigenlijk allemaal niet meer zitten? Voor professionele vermoeidheid hebben wij Zaffranax voor u, een nutri-complex met saffraan-extract dat helpt het emotioneel evenwicht te bevorderen en een positieve instelling te behouden. De vitamines B1, B3, B6, B8 en B12 helpen jou evenwichtig psychologisch te functioneren.

Voor uw te hoge cholesterol is er Arterin, op basis van rode gistrijst. Arterin draagt bij tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10mg.

Dermalex Medical houdt rekening met alle factoren die de huid beïnvloeden en beschadigen, zoals het milieu, UV-stralen, klimaat, leefwijze, voeding, stress, enzovoort. Atopisch eczema, contact eczema, acne, roodheid en couperose,… geef deze aandoeningen geen kans en pluk de dag met een gezonde huid dankzij Dermalex Medical.

Gebruik verder Stresspure tegen stress, overbelasting en angst en Flexipure om bij te dragen tot het behoud van soepele gewrichten en tot het beschermen van het kraakbeen. Aomix draagt bij om het tekort te verminderen aan gamma-linoleenzuur en om tekorten uit een onevenwichtige voeding, met te weinig plantaardige oliën, weg te werken. Deze tekorten kunnen metabole afwijkingen veroorzaken, in het bijzonder op gynecologisch, dermatologisch (droge huid, prikkeling, jeuk) en neurologisch vlak. Ten slotte is er Zincotabs om tekorten aan zink in evenwicht te brengen. Zink stimuleert de werking van meer dan 200 enzymen, die tal van biochemische reacties in het lichaam bevorderen. Zink ondersteunt het immuunsysteem en versterkt de natuurlijke afweermechanismen.

 

 

 


  
  


 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED