XL-S Medical Challenge 2015 is officieel gestart!

21 mei 2015 door Julie Strobbe - Marketing Manager in Omega Pharma maakt je beter

Op 25 juli was het exact 1 jaar geleden dat we de XLSChallenge glansrijk gewonnen hebben: met 25 deelnemers (inclusief Marc Coucke) zijn we erin geslaagd om 113 kg te verliezen op 4 weken tijd met de hulp van XL-S Medical. 1 jaar na datum zijn er nog 2 deelnemers met spectaculair gewichtsverlies.

De uitdaging zit zo in elkaar dat de 20 deelnemers die het meeste afvallen in 1 maand tijd samen minstens 100 kg afvallen en dit met behulp van XL-S Medical Max Strength.

De 25 enthousiaste deelnemers ontvingen daarom woensdagavond naast een gratis maandverpakking van XL-S Medical Max Strength een interessante infosessie van onze diëtiste Ludwien Thyssen. Bovendien kregen ze ook een extra duwtje in de rug door een verbazingwekkende getuigenis van ex-deelnemer Steven Bunneghem (hij verloor in 2013 maar liefst 40 kg!! met behulp van XL-S Medical).

Benieuwd hoe onze deelnemers het er van af brengen?
Volg ons dan zeker op Twitter via de hashtag #XLSChallenge. Aarzel zeker ook niet om hen een hart onder de riem te stoppen en een tweet te doen om hen aan te moedigen. Mits voldoende motivatie halen ze samen ongetwijfeld de vooropgestelde 100 kg!
 


  


« Terug naar overzicht
 
© Perrigo - 2018
Website by DEBUGGED