• Passer l'hiver en plein forme

Verkoudheden en allergieën


Verkoudheid

Een verkoudheid, een vervelende hoest, die kriebel in de keel en een vreselijk verstopte neus… Het overkomt ons allemaal!

Last van een verstopte neus of een loopneus? De neussprays en neusspoelingen van Physiomer zijn efficiënt en bestaan voor 100% uit zeewater. Het zoutgehalte en de mineralen zijn een weldaad voor je neus en irriteren niet. Ze maken de neus vrij en bevatten geen chemische stoffen die gewenning kunnen veroorzaken. Voor baby’s is er een specifiek kindvriendelijk Physiomer-babyassortiment.

Kijk ook eens naar uitstekende producten van Biover. De siropen, balsems en pastilles van Den, Eucalyptus en Echinacea zijn hemels.

Met de Essentiële Oliën van Phytosun ten slotte, kun je je luchtwegen opnieuw vrijmaken: plaats een zakdoek met enkele druppels Essentiële Olie van Eucalyptus Radiata naast je hoofdkussen of adem ze in met een verstuiver voor Essentiële Oliën tijdens je slaap voor verzachting van de luchtwegen. Je kan ook je weerstand verhogen met de Essentiële Olie van Ravintsara. Daarnaast kan je een paar druppels olie van Grove Den op je sjaal aanbrengen voor een betere ademhaling, en het ruikt nog aangenaam ook!

Het is weer zover! Je ogen jeuken, je niest om de haverklap en je neus durft al eens stevig verstopt te zitten. Het voelt als een verkoudheid, maar dat is het niet. Je bent gewoonweg allergisch voor pollen!

Allergieën

Wat kan je nu doen om die allergieaanvallen een tikje draaglijker te maken? De neussprays en neusspoelingen van Physiomer zijn uiterst zacht en gemaakt van 100% gezuiverd zeewater. Het zoutgehalte en de mineralen zijn een weldaad voor je neus want ze irriteren niet en bevatten geen chemische stoffen die gewenning kunnen veroorzaken.

  
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED