Leven in balans

Leven in balans

Met deze producten willen we jou helpen om beter voor je lichaam te zorgen en je mooier te voelen. De menselijke huid veroudert van nature en doorstaat niet alleen weer en wind maar ook talloze activiteiten of sportsessies. Ook geventileerde lucht (airconditioning) kan een boosdoener zijn. De droge lucht zorgt voor uitdroging en dat is natuurlijk niet zo mild voor je huid. De balans van je huid schippert dus steeds tussen extremen door dagelijkse omstandigheden.

Dermalex Medical houdt rekening met alle factoren die de huid beïnvloeden en beschadigen, zoals het milieu, UV-stralen, klimaat, leefwijze, voeding, stress, enzovoort. Atopisch eczema, contact eczema, acne, roodheid en couperose … geef deze aandoeningen geen kans en pluk de dag met een gezonde huid dankzij Dermalex Medical.

Eau précieuse houdt een vette huid schoon en vrij van acne. Met de producten van Bio-Oil, Dermalex en Bodysol zorg je voor een stralende, gezonde en goed gehydrateerde huid.

Voor langdurig frisse intieme hygiëne is er Lactacyd. Vaak worden de ogen vergeten: weinig slapen, droge lucht, langdurig kijken naar een computerscherm… Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat de ogen prikken en mild tot duidelijk rood geïrriteerd raken. De druppels van Opticalmax bieden comfort voor je ogen. Met Wartner kan je thuis zelf wratten, likdoorns en nagelschimmel verwijderen in volledige privacy.

Met de essentiële oliën van Phytosun ten slotte, kun je je slaap aangenamer maken: plaats een zakdoek met enkele druppels essentiële olie van Lavendel officinalis naast je hoofdkussen of adem ze in met behulp van een verstuiver voor essentiële oliën tijdens je slaap. Voel je je gespannen? Sta je onder druk? Probeer eens een paar druppels Essentiële Olie van Basilicumolie in je verstuiver, ’s nachts of overdag, en ontspan. Of ben je op zoek naar een manier om eens te detoxen? Druppel enkele druppels Essentiële Olie van Citroen in een fles water en drink hiervan gedurende de dag. En doe deze kuur gedurende 28 dagen. Het is niet enkel lekker maar ontgift je lichaam op natuurlijke wijze.

 

 


  
  


 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED