Gewicht

Gewicht


Die extra kilootjes kwijtraken is erg moeilijk … Als je een traag metabolisme hebt, moet je vaak nogal ver gaan bij het aanpassen van je voedingsgewoonten om het gewicht van je dromen te bereiken. En het gaat niet enkel over dat cijfer op die weegschaal. Een normaal gewicht behouden is noodzakelijk om echt gezond te blijven, op elke leeftijd. Met deze producten willen wij jou helpen om toch een beetje makkelijker een stap in de goede richting zetten.

Ons XL-S Medical-gamma biedt een waaier aan producten die jouw metabolisme bijstaan. Al onze producten zijn uiterst kwalitatief en wetenschappelijk bewezen. De XL-S Vet Binder zorgt ervoor dat vet minder wordt opgenomen door je lichaam en vermindert de eetlust en drang naar zoetigheid. XL-S Medical Max Strength is bedoeld voor iedereen die sneller1 gewicht wil verliezen. Het bevat een gepatenteerd natuurlijk actief bestanddeel dat ervoor zorgt dat je nog sneller1 zult afvallen. Surf naar onze XL-S Medical-website voor meer informatie.

Ontdek ook ons nieuwe XL-S Nutrition-gamma: voedzame shakes die je helpen afvallen zonder hongergevoel. 


1.     vs Litramine, Grube et al, 2013 in Obesity; Grube et al, 2015 in Evidence – Based Complementary and Alternative Medicine

 

 


  
  


 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED