Arterin - De natuurlijke oplossing voor een evenwichtige cholesterol

Arterin® helpt je cholesterol efficiënt te beheersen met een natuurlijk actief bestanddeel.

Wat is nu precies cholesterol?
Cholesterol is een stof die je lichaam nodig heeft om goed te werken. Het is onmisbaar voor de opbouw van lichaamscellen, bepaalde hormonen, vitamine D, voor de aanmaak van galzuren (belangrijk voor de vetvertering) …  Het grootste gedeelte van de cholesterol (ongeveer 70 %) wordt door je lichaam zelf aangemaakt; het resterende gedeelte wordt via het voedsel opgenomen, vooral uit dierlijke vetten. Dit laatste verklaart waarom je cholesterolgehalte ook afhankelijk is van hoeveel en wat je eet.

Er zijn 2 soorten cholesterol:
  • HDL (High Density Lipoprotein), beter bekend als “goede cholesterol”: HDL breng overtollige cholesterol vanuit de cellen terug naar de lever en zorgt ervoor dat de vaten “gereinigd” worden.
  • LDL (Low Density Lipoprotein), de “slechte cholesterol”. Indien er een teveel aan slechte cholesterol in het bloed aanwezig is, kan dit zich afzetten op de binnenwand van de vaten.

Oorzaken van een verhoging van het cholesterolgehalte zijn o.a. vetrijke voeding, roken, overgewicht en weinig beweging. Ook erfelijke factoren kunnen zeker een rol spelen.

Arterin® kan je helpen om je cholesterol te beheersen.
Arterin® is een efficiënte en goed verdragen oplossing om je cholesterol te beheersen. Het bevat monacoline K uit gefermenteerde rode gist rijst(*) die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg. De unieke kwaliteit van Arterin® garandeert een gestandaardiseerde monacoline K-concentratie van 10 mg of meer, Arterin® is de nummer  1(**) in België en biedt u de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Vraag advies aan je arts of apotheker.

(*) Rode gist rijst komt van een microscopische schimmel, Monascus purpureus, die wordt gekweekt op rijst. Dit micro-organisme produceert een kenmerkend rood pigment waaraan de gist zijn naam dankt. Rode gist rijst wordt al eeuwen gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Het belangrijkste bestanddeel is monacoline K, een natuurlijk actief bestanddeel om je cholesterol te beheersen op een efficiënte manier met een uitstekende tolerantie.
(**) Bron: IMS 2014

  

 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED