Overslaan en naar de inhoud gaan

Merkenbouwers

Wij zijn merkenbouwers bij Perrigo België: wij zetten de Belgische patiënt centraal in alles wat wij ondernemen en creëren vraag door op een relevante én innemende manier in te spelen op de behoeften van die patiënt. Ontdek de verschillende categorieën waarin wij vandaag u verder kunnen helpen.

Perrigo -Baby & Mama

Baby & Mama

Of je nu met een zwangere buik vol spanning uitkijkt naar de geboorte van je eerste kindje, je volop aan het genieten bent van je pasgeboren baby of al een huishouden in stand houdt met een stel flinke peuters en kleuters...dit is de plek voor jou! Baby's en kinderen zijn kwetsbaar. Hun huid is zacht en gevoelig en als mama of papa houd je hun gezondheid goed in de gaten.

Ontdek ons uiterst mild was-en verzorgingsgamma voor baby's. Ook voor de meest voorkomende vorm van atopisch eczema bij baby’s en kinderen hebben wij een oplossing.

Een baby is het meest kostbare wat er is en die baby wil jij koesteren vanaf dag 1. Wij helpen hier graag een handje bij! Of je baby nu een vitamine D tekort heeft of wanneer je baby verkouden is en je de neus van de baby spoelt, wij staan je met raad en daad bij met onze oplossingen!

Daarnaast dragen we ook zorg voor de (toekomstige) mama's met onze producten voor intieme hygiëne en zwangerschapsstriemen.

Product view

Lichaamsverzorging

Met onze producten willen we jou helpen om beter voor je lichaam te zorgen en je mooier te voelen. De menselijke huid veroudert van nature en doorstaat niet alleen weer en wind maar ook talloze activiteiten of sportsessies. Ook geventileerde lucht (airconditioning) kan een boosdoener zijn. De droge lucht zorgt voor een droge huid en dat is natuurlijk niet zo mild voor je huid. De balans van je huid schippert dus steeds tussen extremen door dagelijkse omstandigheden.

Verder hebben we ook specifieke producten die gericht zijn op eczema, de atopische huid,  eczema bij baby's, rosacea, littekens of zwangerschapstriemen.

Perrigo - Huidverzorging
Product view
Perrigo - Vitamines en mineralen

Vitamines en supplementen

Je goed in je vel voelen betekent een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een drukke levensstijl kan zorgen voor een gebrek aan vitamines en mineralen. Dit zijn voedingsstoffen die het lichaam niet of nauwelijks kan aanmaken.

Ouder worden kan ook specifieke problemen met zich meebrengen. Zo krijgen vele vrouwen last van de symptomen van de menopauze. Opvliegers, stemmingswisselingen of nachtelijk zweten, kunnen symptomen zijn dat je je als vrouw in de menopauze bevindt. 

Wist je dat volgens de Cardiologische Liga ook 1 op de 2 Belgen last heeft van een te hoge cholesterol? Ouder dan 40 jaar zijn, overgewicht, roken en een familiegeschiedenis zijn maar een paar van de riscofactoren voor een hoge cholesterol. Gelukkig zijn er oplossingen voor hoge cholesterol: ga voor een gezond dieet en voldoende beweging. Daarnaast kan het ook helpen om de Arterin Cholesterol te nemen.

Product view

Leven in balans

Evenwichtig leven is altijd een grote uitdaging. Stress op het werk, vluchtig eten, drukke sociale agenda's, slecht slapen of gewoon eventjes nood aan ontspanning zorgen ervoor dat wij ons vaak niet optimaal in ons vel voelen. En dan komt ook nog eens die gevreesde weegschaal erbij! Om eventueel overgewicht in te schatten begin je best met het berekenen van je BMI

Met XL-S Medical kunnen jouw kleine inspanningen een groot verschil maken op de weegschaal. Kies met Zaffranax® voor een gamma voor het mentale welzijn.

Je wil zorg dragen voor je lichaam, gezond leven en je goed in je vel voelen? Ontdek de heilzame eigenschappen van essentiële oliën om zo je lichaam en geest te versterken. Phytosun Arôms, uit passie, uit overtuiging.

Wil je tenslotte stoppen met roken, dan verhogen we je slaagkans met onze nicotinepleisters en onze combitherapie.

Perrigo - Leven in balans
Product view
Perrigo - Verkoudheid en allergieën

Verkoudheid en allergieën

Een verkoudheid, een vervelende hoest, die kriebel in de keel, last van allergie en een vreselijk verstopte neus...Het overkomt ons allemaal! Verkoudheid en griep zijn de meest voorkomende acute ziekten in de ontwikkelde wereld. De meeste volwassenen hebben er elk jaar twee tot drie keer last van, terwijl kinderen en ouderen nog meer vatbaar zijn voor infectie, omdat ze over het algemeen respectievelijk een minder ontwikkeld of zwakker immuunsysteem hebben.

Ontdek onze producten voor een droge of slijmhoest, verstopte neus of keelpijn.

Product view