Overslaan en naar de inhoud gaan

Merkenbouwers

Wij zijn merkenbouwers bij Perrigo België: wij zetten de Belgische patiënt centraal in alles wat wij ondernemen en creëren vraag door op een relevante én innemende manier in te spelen op de behoeften van die patiënt. Ontdek de verschillende categorieën waarin wij vandaag u verder kunnen helpen.

Perrigo -Baby & Mama

Baby & Mama

Of je nu met een zwangere buik vol spanning uitkijkt naar de geboorte van je eerste kindje, je volop aan het genieten bent van je pasgeboren baby of al een huishouden in stand houdt met een stel flinke peuters en kleuters...dit is de plek voor jou! Baby's en kinderen zijn kwetsbaar. Hun huid is zacht en gevoelig en als mama of papa houd je hun gezondheid goed in de gaten.

Lichaamsverzorging

Met onze producten willen we jou helpen om beter voor je lichaam te zorgen en je mooier te voelen. De menselijke huid veroudert van nature en doorstaat niet alleen weer en wind maar ook talloze activiteiten of sportsessies. Ook geventileerde lucht (airconditioning) kan een boosdoener zijn. De droge lucht zorgt voor uitdroging en dat is natuurlijk niet zo mild voor je huid. De balans van je huid schippert dus steeds tussen extremen door dagelijkse omstandigheden.

Perrigo - Huidverzorging
Perrigo - Vitamines en mineralen

Vitamines en supplementen

Je goed in je vel voelen betekent een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Voldoende bewegen, een evenwichtige voeding en regelmatig ontspannen dragen hier toe bij. Een drukke levensstijl maar ook het natuurlijk proces van ouder worden kan zorgen voor een gebrek aan vitamines en mineralen. Vitamines en mineralen zijn voedingsstoffen die het lichaam niet of nauwelijks kan aanmaken.

Leven in balans

Evenwichtig leven is altijd een grote uitdaging. Stress op het werk, vluchtig eten, drukke sociale agenda's of gewoon eventjes nood aan ontspanning zorgen ervoor dat wij ons vaak niet optimaal in ons vel voelen. En dan komt ook nog eens die gevreesde weegschaal erbij!

Perrigo - Leven in balans
Perrigo - Verkoudheid en allergieën

Verkoudheid en allergieën

Een verkoudheid, een vervelende hoest, die kriebel in de keel en een vreselijk verstopte neus...Het overkomt ons allemaal! Verkoudheid en griep zijn de meest voorkomende acute ziekten in de ontwikkelde wereld. De meeste volwassenen hebben er elk jaar twee tot drie keer last van, terwijl kinderen en ouderen nog meer vatbaar zijn voor infectie, omdat ze over het algemeen respectievelijk een minder ontwikkeld of zwakker immuunsysteem hebben.