Overslaan en naar de inhoud gaan

Belgische OTC specialist

Wij zijn de specialist bij uitstek in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die te koop zijn bij de apotheker. Binnen ons portfolio hebben wij zowel voorschriftvrije geneesmiddelen, medische hulpmiddelen, biociden, voedingssupplementen als cosmetische en verzorgingsproducten.

Perrigo luistert

Ons luisterend oor

Wij luisteren naar u en bieden u een uitgebreid gamma van voorschriftvrije geneesmiddelen en gezondheidsproducten aan die voor u het verschil maken. Ons R&D-teams in Gent en Stockholm werken doelgericht aan de lancering van relevante, kwalitatief hoogstaande en betrouwbare gamma’s. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u steeds de nodige informatie krijgt, hetzij via uw apotheker, via onze sites of andere relevante media. Enkel zo kunt u de juiste keuzes maken.

Ontdek onze merken

Lokale verankering met mondiale aanwezigheid

Perrigo, geregistreerd op de beurs van NY, is een globale speler binnen de gezondheidsmarkt, die een diepgewortelde oorsprong heeft in Michigan in de Verenigde Staten sinds 1887. 

single pill bottle

13,000+

Producten wereldwijd

Employee badge

10,000+

Werknemers

Microscope

3,000+

Product formulaties

Perrigo Partnership

Onze partnerships

Wij geloven in een sterk partnership met onze klanten waarbij wij naar elkaar luisteren en kennis delen. Hierdoor brengen wij relevante producten en diensten op de markt om samen op een rendabele en duurzame manier onze patiënten te kunnen helpen.

Om onze partners nog beter te kunnen helpen, hebben wij vandaag ons eigen B2B-platform Perrigo Portal voor zowel het plaatsen van bestellingen, verkrijgen van informatie als het in contact treden met onze medewerkers.

Ontdek onze Perrigo Portal

Sterke lokale verankering

Wij zijn actief in maar liefst 14 verschillende segmenten van de Belgische OTC-markt. Hierin nemen wij 7 n°1- en 6 n°2-posities in. Wij zijn een organisatie die uiterst flexibel en doelgericht kan werken. Wij combineren de R&D-kennis & logistieke slagkracht van een grote internationale groep met de dynamiek en flexibiliteit van een lokale Belgische onderneming.

Ontdek onze Belgische geschiedenis