Baby & Kids

Baby & Kids


Of je nu met een zwangere buik vol spanning uitkijkt naar de geboorte van je eerste kindje, je volop aan het genieten bent van je pasgeboren baby of al een huishouden in stand houdt met een stel flinke peuters en kleuters… dit is de plek voor jou! Baby’s en kinderen zijn kwetsbaar. Hun huid is zacht en gevoelig en als mama of papa houd je hun gezondheid goed in de gaten.

Maar vergeet jezelf natuurlijk ook niet: met Bio-Oil kan je tijdens de zwangerschap huidstriemen vermijden en kan je littekens nadien sneller doen verdwijnen. Voor langdurig frisse intieme hygiëne is er Lactacyd: vrouwelijke hormonen tijdens een zwangerschap slaan immers een beetje op hol, waardoor intieme ongemakjes sneller de kop kunnen opsteken.

Het gamma van Galenco baby is speciaal ontworpen voor de baby- en kinderhuid. Ultrazachte hypoallergene was- en verzorgingsproducten die de huid beschermen en je kindjes doet stralen. En wat doe je wanneer je kapoen ziek wordt? Reinig die kleine neusjes met Physiomer Baby. Maak op een natuurlijke manier de neus en luchtwegen vrij met KALIP’TUS en bestrijd hoofdluizen met Paranix.

Of moet je eigenlijk nog beginnen aan heel dit avontuur? Met onze Predictor zwangerschapstesten weet je snel of je zwanger bent.

 


  
  


 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED