• luizen bestrijden luizenshampoo jeuk

Paranix - Praktische, efficiënte anti-luizenbehandeling

Bye bye luizen! Als het kriebelt,  moet je … in actie schieten. Want niets is zo vervelend als die wriemelende beestjes in de haren van je kind.  Weg ermee!

Paranix, de Europese marktleider in behandelingsproducten tegen hoofdluizen, heeft alles wat je nodig hebt om op een comfortabele en gemakkelijke manier verlost te raken van luizen. De superieure anti-luizenbehandelingen van Paranix zijn 100 % doeltreffend.  Op www.paranix.be vind je ook praktische tips en hulpmiddelen om hoofdluizen te behandelen en (her)besmetting tot een minimum te beperken.

Start het schooljaar luizenvrij met Paranix: Educatief scholenproject “Prins Paranix en de invasie van de Superluizen”.
Nadat de luizenalarm-stickers enkele jaren geleden al succesvol hun intrede deden in de schoolagenda’s, herneemt Paranix in het schooljaar 2015-2016 een sociaal-educatief project om de luizenproblematiek zowel bij leerkrachten, ouders als leerlingen onder de aandacht te brengen.

Het educatieve lespakket behandelt het luizenprobleem op een ludieke, voor kinderen bevattelijke manier en maakt de materie meer tastbaar voor hen. Het pakket is een handige tool voor de leerkrachten om een beleid rond luizen uit te werken maar ook om de ouders te sensibiliseren om zelf luizen op te sporen en te behandelen.
De leerkracht wordt hierbij geholpen door een echte held: Prins Paranix.  Deze prins trekt samen met de kinderen ten strijde tegen de “Invasie van de superluizen!”  Het lespakket kan gedownload worden op www.prinsparanix.be

 

Meer info op prinsparanix.be
anti-luizenbehandeling luizenshampoo luizen
  

 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED