Vitafytea - Energized by nature

“Vita” staat voor het leven. “Fytea” verwijst naar het Griekse Phyton (= plant).
Vitafytea is sinds begin de jaren ’90 trendsetter in de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige en doeltreffende voedingssupplementen. Elk product voldoet aan de hoogste  kwaliteitseisen (HACCP, ISO). Een ambitie waar we dag na dag aan werken, want het gaat ten slotte om jouw gezondheid.

De fytotherapie maakt gebruik van – werkzame delen van – planten met specifieke eigenschappen. Vaak komen die werkzame delen in ontzettend lage hoeveelheden in de plant voor. Er moet dus een extractie gebeuren om de interessante fractie van de plant te isoleren en te concentreren. Door toedoen van hedendaagse technologieën produceert Vitafytea extracten van hoge en constante kwaliteit (= gestandaardiseerd product).
De strenge eisen vanaf de grondstof tot en met het eindproduct stellen ons in staat geconcentreerde 
werkzame bestanddelen te bekomen, die onder de vorm van tabletten, capsules of vloeibare extracten ingenomen kunnen worden.

Ons kwaliteitslabel: merk zelf het verschil
De kwaliteit van ieder product begint lang vóór de productie, vanaf het onderzoek en de selectie van onze grondstoffen. Vitafytea heeft er altijd zijn plicht van gemaakt om zich te bevoorraden met de beste planten(delen) bij de meest performante leveranciers wereldwijd.

Hoge concentratie en optimale dosering
Behalve hun kwaliteit, kenmerken de Vitafytea-producten zich door hun hoge evenwichtige concentratie aan actieve bestanddelen van de plant om maximale werkzaamheid te bekomen. Voor de meeste producten wordt de optimale dosering met 1 of 2 innames per dag bereikt (gebruiksgemak).

Extra doeltreffend dankzij aanwezige co-factoren
Dat plantenextracten hun nut hebben, daar is iedereen het over eens. Dat het veelal enige tijd vraagt vooraleer de eerste positieve effecten voelbaar zijn, is veel minder bekend. Net daarom gebruikt Vitafytea altijd co-factoren (vitaminen, mineralen, enzymes…) om de doeltreffendheid van de gebruikte planten nog te optimaliseren. Vandaar dat Vitafytea-producten steeds een snel voelbaar effect genieten, en je comfort optimaliseren.

  

 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED