Vitamines en Supplementen

Vitamines en Supplementen


Je goed in je vel voelen betekent een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Voldoende bewegen, een evenwichtige voeding en regelmatig ontspannen dragen hier toe bij. Een drukke levensstijl maar ook het natuurlijk proces van ouder worden kan zorgen voor een gebrek aan vitamines en mineralen. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, slechte nachtrust, concentratieproblemen of tal van andere symptomen. Vitamines en mineralen zijn belangrijke voedingsstoffen die het lichaam niet of nauwelijks kan aanmaken. VitaFytea, ons gamma van kwalitatieve en hooggedoseerde vitamines wil iedereen die zijn best doet om gezond te leven hier graag een handje bij helpen. Want in welke levensfase je ook zit, vitamines en mineralen zijn nodig elke dag weer. Ze zorgen dat tal van processen goed blijven verlopen in het lichaam. Voor de jeugd zorgt Davitamon, met zijn specifieke gamma’s multi-vitamines voor kinderen aangepast aan de leeftijd.

Iedereen heeft wel eens een moeilijkere periode of zich wat minder goed in zijn vel. Je staat er niet alleen voor. Ontdek Zaffranax, een uniek nutri-complex van saffraan-extract en vitamines B en Magnesium, die je helpt je emotioneel evenwicht te bevorderen (saffraan) en weer zin te krijgen om ten volle van het leven te genieten.

Ook de natuur biedt ons alles wat we nodig hebben om optimaal gezond te blijven. Bij Biover maken we dankbaar gebruik van de kracht van de natuur bij de ontwikkeling van onze producten. Het Biover-gamma omvat voedingssupplementen aangepast aan de meest voorkomende behoeften maar ook etherische oliën en kruideninfusies.

Ben je in de menopauze en heb je last van opvliegers en nachtelijk transpireren? Ymea ontwikkelde een specifiek gamma om vrouwen op een natuurlijke manier door de overgangsperiode van de menopauze te helpen. Onze Ymea-supplementen loodsen jou energiek en mooi door de menopauze!

Ten slotte hebben het gamma van Arterin. Arterin bevat monacoline K uit rode gist rijst die bijdraagt tot het behoud van een normale cholesterolspiegel bij een dagelijkse inname van minstens 10 mg.

 


  
  


 
© Perrigo - 2021
Website by DEBUGGED